Transferències de vehicles a Barcelona

Gestionem els tràmits obligatoris per les transferències de vehicles. Així com les assegurances de cotxe, moto o flotes comercials a Barcelona.

Si vens el teu cotxe, Què passa amb l'assegurança?

transferències vehicles BarcelonaLes assegurances de cotxe es contracten i renoven durant el període d'un any, normalment, però durant aquest temps, poden sorgir diversos motius o contratemps que t'obliguin a vendre el cotxe. Què passa llavors amb l'assegurança?

Bàsicament, tens dues opcions, traspassar l'assegurança al nou propietari del teu cotxe o quedar-te amb la teva assegurança, negociant una nova pòlissa.

A Marta Pinyol Assegurances estem especialitzats en assegurances de cotxe a Olesa de Montserrat i podem buscar l'opció més avantatjosa per les teves circumstàncies particulars.

Transferències d'assegurances de vehicles
Canvi de pòlissa d'assegurances
Noves contractacions
...
Consulta'ns

Traspassar l'assegurança del teu cotxe

Com oficina d'assegurances a Olesa de Montserrat , gestionarem les dades personals del nou propietari, per conèixer el seu historial de conducció i experiència al volant.

Amb aquesta informació, podrem calcular l'assegurança per al nou propietari i en el cas que l'asseguradora no acceptés el risc, haurà de paralitzar la pòlissa, que en funció de la política de subscripció de la companyia asseguradora és un plaç o altre.

 

Marta Pinyol Assegurances

  C/De la República Argentina 10 – Local,
Olesa de Montserrat, 08640, (Barcelona)

  695 517 150

Horari

Dilluns a dijous:

9.30 – 18.00 hores

Divendres:

8.30 – 15.00 hores

FORA D’AQUEST HORARI DEMANAR CITA PRÈVIA

Perea Grup